Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu: „Drumurile în oraş sunt foarte bune”. Pe câţi kilometri s-a asfaltat în acest an

strada stefan cel mare

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, se laudă că s-au realizat lucrări de asfaltare pe aproape 100 kilometri doar în acest an, dintre care 44,9 kilometri de carosabil şi 48,1 kilometei de trotuare. Totuşi, edilul-şef recunoaşte că mai sunt multe de făcut în oraş.

„Sunt în lucru, au fost demarate lucrări în acest an pe 55,3 km de carosabil şi 44,9 kilometri s-au finalizat şi pe 57,3 km de trotuare, 48,1 km s-au finalizat. Continuăm cu realizarea de drumuri de calitate şi respectiv de trotuare de calitate, atât cât ne permite timpul până la venirea iernii. Nu vrem să rămânem cu lucrări începute şi lăsate baltă până în primăvară. Aşa ne vom gestiona încât ce începem să putem şi finaliza până la venirea iernii”, a explicat, ieri, edilul-şef.

Nicolae Robu crede că de când a ajuns primar trotuarele din oraş, dar şi drumurile arată mult mai bine. „Trotuarele au fost extrem, extrem de proaste. Prin ce am făcut în aceşti trei ani, mai ales în ultimii doi, pentru că a durat mult până am organizat licitaţii şi am ajuns să avem contracte de execuţie de lucrări, am îmbunătăţit radical situaţial. Eu cred că toată lumea vede că acum avem trotuare mult mai bune, drumurile în oraş sunt foarte bune, cu foarte puţine excepţii unde mai e de intervenit, dar vom continua pentru că la trotuare, în mod special, încă e foarte, foarte mult de lucru”, a mai precizat Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*