Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu este nemulţumit de modul în care arată pieţele din oraş. Ce îl nemulţumeşte

Nicolae Robu

Prezent în Piaţa Dacia pentru a inaugura reabilitările care au fost aduse străzilor din jurul pieţei, primarul Nicolae Robu a afirmat că nu este deloc mulţumit de modul în care arată pieţele din Timişoara. Edilul a declarat că speră ca, în cel mai scurt timp, acestea să fie aduse la standarde satisfăcătoare.

„Deocamdată nu am făcut investiţii în această piaţă, dar se impune să aducem la zi şi amenajările existente aici. Am fost acum două săptămâni pe teren cu reprezentanţii Pieţe SA şi vor veni ei cu nişte propuneri concrete de intervenţie. Ştim bine că nu avem motive să fim mulţumiţi nici de piaţa Badea Cârţan, cu atât mai mult de Piaţa 700, unde lucrurile nu sunt deloc în regulă, şi şi aici e încă loc de mai bine”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul a discutat şi despre HCL-ul prin care în toate pieţele din oraş ar trebui să fie folosite etichete pe care să se scrie dacă produsele sunt de import sau sunt autohtone. Proiectul, iniţiat de democrat-liberalii Adelina Tîrziu şi Ştefan Sandu, a fost aprobat acum o lună şi ar urma să intre în vigoare pe data de 20 mai.

„În 20 intră. Conform graficelor nu ar trebui să avem obiecţii din partea instituţiei prefectului, prin urmare, pe data de 20, va intra în vigoare. Eu sper să îşi fi făcut datoria societatea Pieţe SA, nu i-am întrebat, dar va trebui să dea socoteală, dacă la data de 20 nu vor avea etichetele făcute”, a mai spus primarul.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Schimbare în toate pieţele din Timişoara. Etichetele cu „Produs românesc” şi „Produs de import” ar putea fi introduse săptămâna aceasta | Timisoara Online

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*