Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, ferm pe poziţii: lucrările pentru lărgirea pasajelor Popa Şapcă şi Jiul încep simultan. Ce mesaj are pentru şoferi

pasajul jiul

Reprezentanţii Primăriei Timişoara nu renunţă de la ideea de a lărgi pasajele Popa Şapcă şi Jiul, sub care, deseori se blochează camioane, plus că acestea se inundă la fiecare ploaie torenţială, astfel că maşinile nu mai pot trece pe sub ele.

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a anunţat, ieri, că a fost lansată licitaţia pentru contractarea firmei care va lărgi pasajul Jiul şi strada Jiul. „Termenul de depunere a ofertelor este de 27 octombrie. Toată documentaţia licitaţiei a fost acceptată pe SEAP şi este publicată. Sperăm să avem competitori serioşi şi să câştige evident, ca întotdeauna, cel mai bun şi să dăm drumul acestei lucrări”, a declarat Nicolae Robu.

Edilul-şef nu renunţă la ideea de a începe lucrările de lărgire a celor două pasaje simultan. „Eu am asumat, şi m-am bucurat când am văzut ce suport am la cetăţenii Timişoarei pentru asta, să dau drumul deodată la două lucrări foarte mari, la lărgirea trecerii pe sub calea ferată în zona Jiul şi respectiv în zona Popa Şapcă şi la lărgirea, totodată, a străzilor conexe. Îmi asum să gestionez simultan cele două lucrări, evident, având grijă ca perturbarea în oraş, inevitabilă, să fie minimizată, dar să nu ne aşteptăm că nu se va resimţi în trafic faptul că cele două treceri nu vor fi funcţionale la întreaga lor capacitate”, a mai precizat primarul Timişoarei.

Nicolae Robu a mai anunţat că în cel mult două săptămâni va fi lansată şi licitaţia pentru contractarea firmei care să execute lărgirea pasajului Popa Şapcă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*