Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu implicat într-un nou scandal. Cine a ţipat la el din cauza fabricii Continental

Primarul Nicolae Robu se afla astăzi la predarea amplasamentului pentru lucrarea de extindere a liniei troleibuzului 14 până la Dumbrăviţa, când cineva l-a acuzat că „omoară” oameni şi că este „nesimţit”.

Cea care îl acuză este avocata Carmen Obârşeanu, care este nemulţumită că primarul nu închide fabrica de cauciucuri Continental.

„Știți să jigniți și să omorâți oameni. Nu vă interesează că nenorociți oamenii. O să fac plângere penală pentru atitudinea pe care o manifestați. Sunteți de o nesimțire crasă. Sunteți cinic, obsesiv… Miroase îngrozitor! Şi primarul râde, pentru că a folosit sponsorizările de la Continental. De ce nu și-a îndeplinit obligațiile pe care le avea ca și edil? Să fie scoasă de aici fabrica! Am ajuns gunoierii Europei”, a strigat aceasta la primar.

Nicolae Robu, la început nu a vrut să discute cu aceasta, având în vedere că avocata l-a jignit spunând că e „nesimţit”. Primarul  a râs şi i-a răspuns acesteia „sunteți o persoană deja consacrată cu astfel de manifestări și nu pot decât să râd când vă văd ”.

Femeia s-a plâns că firma Continental poluează zona şi, spune aceasta, din cauza acestei poluări a crescut numărul cazurilor de cancer. Cu toate acestea, când i s-a cerut să arate dovezi, avocata a spus că dovada e mirosul din zonă.

De asemenea, acesteia i s-a adus la cunoştinţă că rapoartele şi studiile întocmite au demonstrat că firma Continental nu a depăşit normele de poluare impuse prin lege.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*