Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu încearcă să introducă un proiect de Consiliu Local pentru a mușamaliza problemele reabilitării Liceului Lenau? Vezi ce suspiciuni planează asupra edilului și cine îl acuză

liceul nikolaus lenau

Lucrurile se complică în ceea ce privește reabilitarea Liceului Lenau. Proprietarul firmei care face lucrarea face acuzații grave la adresa Primăriei și susține că se încearcă acoperirea neregulilor printr-o hotărâre de Consiliu Local. Mai mult, constructorul atrage atenția că problemele sunt mult mai ample decât cele prezentate de reprezentanții municipalității, în speță, de primarul Nicolae Robu.

Aparent, problema parchetului nu ar fi singura descoperită în proiectul tehnic de firma ce execută lucrările de reabilitare a clădirii . Conform acesteia, printre exemplele de nereguli găsite se numără faptul că traseul liftului pentru persoane cu handicap era cu aproape un metru mai scurt, dar și faptul că în timpul construcțiilor tavanul s-ar fi prăbușit fiind foarte șubred. În acest context, constructorul se adresează primarului Nicolae Robu, pe care îl acuză că dorește să introducă pe masa consilierilor locali un proiect prin care să mascheze toate problemele.

„În mod normal conform legilor din România, pe care le tot pomeniți, toate aceste greșeli, constatate de noi, ar trebui imputate proiectantului SUBCONTROL. Însă, cu tact, răbdare și perseverența, subalternii dumneavoastră, în special doamna Junie și domnul subinginer siderurgic, specialitatea turnătorie, Ovidiu Purdea, încearcă să vă convingă și aproape au reușit, să emiți o Hotărâre de Consiliu Local, pentru ca timișorenii să suporte, din buzunarele lor, toate aceste greșeli pentru care proiectanții și-au primit banii pe proiect. Chiar vi se pare că respectați legea?”, a explicat Kasler Ludovic, administratorul firmei ce s-a ocupat, până ieri, de reabilitarea clădirii de la Lenau.

În cazul în care este adevărat ceea ce spune constructorul, ideea s-ar putea materializa, dacă consilierii vor fi de acord cu primarul și vor vota proiectul. Șansele sunt destul de mari, având în vedere faptul că Robu deține majoritate în CL.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*