Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, invitat la protestul împotriva clanului Cârpaci

Eu nu sunt CÂRPACI! Tu ești TIMIȘOREAN?” este numele unui protest inedit inițiat de către un timișorean, care dorește combaterea ”terorismului imobiliar”. Este vorba despre Corneliu N. Vaida, cunoscut pentru protestele organizate pentru Casa Mühle, dar și cel ce a cerut ca prim-ministrul Victor Ponta să fie declarat persona non-grata la Timișoara. La eveniment a fost invitat și primarul Nicolae Robu, chiar dacă momentan acțiunea se dorește a fi doar un protest virtual.

Mai exact, Corneliu N. Vaida a postat un anunț referitor la acțiunea sa și pe pagina de Facebook a primarului.

“Expansiunea imobiliară a clanurilor țigănești, prin metode ilegale, poate fi considerată drept act de “terorism imobiliar”! Zecile de sesizări la administrația locală și la organele abilitate să aplice legea și să apere cetățeanul onest sunt fără nici un rezultat! În cazul în care până la sfârșitul lunii ianuarie 2015 nu vom avea poziții tranșante și răspunsuri publice ale Primăriei și Politiei, acest protest se va muta în stradă!”, a scris Corneliu Vaida, inițiatorul protestului pe pagina de Facebook.

Răspunsul edilului nu s-a lăsat mult așteptat prea mult, acesta susținând că, de când a devenit primar, a luptat cu toate forțele împotriva „terorismului imobiliar” făcut de romii din Timișoara.

„Nu este corect să lăsați să se-nțeleagă că acapărările de clădiri de către țigani în zonele centrale ale Timișoarei s-au produs în ultimii ani! Nicio clădire nu a fost dobândită de nicio persoană din categoria la care vă referiți de când sunt eu primar! Dimpotrivă, am recuperat în instanță trei clădiri importante pierdute de primărie înainte de a fi eu primar! Deci, eu chiar duc o luptă în interesul Timișoarei, dar o duc acolo unde trebuie dusă, adică: în instanță, în limitele și cu armele statului de drept și de aceea am și rezultate”, a replicat Robu.

1 Commentariu pe Primarul Nicolae Robu, invitat la protestul împotriva clanului Cârpaci

  1. …initiatorul protestului are dreptate sa apere Timisoara de mafia imobiliara tiganeasca,subscriu si ma alatur acestui demers.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*