Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, ironizat de Sorin Grindeanu. Ce așteaptă deputatul de la vizita edilului din America

Așa cum anunțam, începutul lunii februarie vine cu o întâlnire de gradul 0 pentru primarul Nicolae Robu. Acesta, împreună cu senatorul Ben-Oni Ardelean, vor pleca în America, unde, printre altele, vor lua parte și la un dineu cu președintele Barak Obama. Situația a fost, însă, luată în derâdere de unii adversari politici, cărora le vine greu să creadă că edilul-șef al Timișoarei va sta lângă liderul american.

În acest sens, primarul Nicolae Robu a fost ironizat de actualul ministru, Sorin Grindanu, care spune că ar fi curios să vadă măcar o poză în care edilul Timișoarei să stea la cel puţin zece metri de președintele american Barack Obama.

„Sunt foarte curios ce se va întâmpla după vizita din America şi aş mai fi curios să văd măcar o poză cu domnul primar Nicolae Robu la cel puţin zece metri de domnul Barack Obama, m-aş bucura pentru Timişoara să fie aşa. Chiar ar fi un lucru bun pentru oraşul nostru”, a spus Grindeanu.

1 Commentariu pe Primarul Nicolae Robu, ironizat de Sorin Grindeanu. Ce așteaptă deputatul de la vizita edilului din America

  1. Ecaterina David // 20 ianuarie 2015 a 10:40 // Răspunde

    Eu il apreciez mult pe dl. primar al Timisoarei si as fi incantata sa faca o vizita in America cu intalnirile de rigoare. De ce, nu ?
    Pacat de anii pierduti de timisoreni si de Timisoara sub DOMNIA fostului primar. Succes Domnule Robu ! Cu stima Babett.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*