Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu lansează un nou sondaj: vrea să ştie dacă timişorenii susţin candidatura oraşului de pe Bega la titlul de capitală culturală europeană

timisoara primavara

Primarul Timişoarei a lansat, astăzi, un nou sondaj pe Facebook, cu numărul 73. De data aceasta, Nicolae Robu vrea să ştie dacă timişorenii susţin candidatura oraşului de pe Bega la titlul de capitală culturală europeană în  anul 2021.

În acest sens, timişorenii interesaţi sunt încurajaţi să răspundă la trei întrebări în cadrul sondajului, şi anume: „Susţineţi candidatura Timişoarei la titlul de capitală europeană a culturii, pentru anul 2021?”, „Care din următoarele oraşe-candidat credeţi că are cele mai mari şanse să fie desemnat, din partea României, capitală europeană a culturii, pentru anul 2021?” şi „De ce?”.

„Timişoara capitală culturală europeană – un proiect al oraşului, un proiect fără culoare politică! Pentru candidatura la titlul de capitală europeană a culturii, este foarte important să demonstrăm că proiectul este susţinut de comunitate. Aşadar, răspundeţi, vă rog, sondajului pe tema candidaturii postat de mine în 14.08.2015, ora aprox. 18.00”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Sondajul poate fi completat AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*