Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu laudă investitorul care va realiza noul mall de pe Calea Şagului: „Sunt o mulţime de lucruri care se fac şi se donează municipalităţii”. Despre ce e vorba

tramvai noul mall

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, laudă investitorul NEPI, care va realiza noul mall de pe Calea Şagului. Acesta nu doar că va deschide un nou complex comercial în capitala Banatului, dar a alocat şi fondurile necesare pentru ca timişorenii să ajungă mai uşor la mall.

Astfel, linia de tramvai 7 va fi extinsă, lucrările la aceasta au început în această săptămână, dar se va realiza şi un sens giratoriu, precum şi o porţiune de stradă. Toate acestea sunt realizate de NEPI care, la final, le va dona municipalităţii. Tocmai de aceea, primarul Nicolae Robu este încântat de colaborarea pe care primăria o are cu aceşti investitori.

„Nu dăm noi bani pentru a se construi acea linie de tramvai, ci este construită de NEPI când va fi gata, ea va fi donată municipalităţii şi va fi folosită în interesul timişorenilor. Pentru că şi firma NEPI va avea un avantaj dacă oamenii se pot deplasa mai uşor, mai convenabil la unităţile comerciale din acel mall. Eu nu cred că este în paguba nimănui. Dimpotrivă, este un joc corect între câştigători. S-a plătit absolut tot, certificat de urbanism, autorizaţie de construcţie, fiecare copac care a trebuit să fie tăiat în zonă, se fac amenajări, sens giratoriu, o porţiune de stradă. Sunt o mulţime de lucruri care se fac pe banul investitorului şi care se donează municipalităţii”, a explicat, astăzi, Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*