Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu laudă Timfloralis, primul festival al florilor din oraș: „Un succes uriaș”

nicolae robu timfloralis

Explozie de culori, în acest sfârșit de săptămână, în centrul Timișoarei. Mii de flori și plante au putut fi admirate de timișoreni în cadrul primei ediții a Timfloralis, primul festival al florilor din orașul de pe Bega. Mai mult, Piața Victoriei a fost împodobită cu porți, copaci și inimi din flori, o plasă din flori artificiale, un pian floral, dar și ziduri verzi.

Proaspăt întors din Maroc, edilul șef nu a ratat ocazia de a se fotografia cu porțile din flori din centrul Timișoarei. Mai mult, edilul șef spune că prima ediție a festivalului a înregistrat un succes uriaș.

„Weekend-ul trecut, oraşul nostru drag, Timişoara a fost mai plin de flori ca oricând. Sunt fericit că am putut oferi încântare, bucurie, mulţumire, timişorenilor şi oaspeţilor Timişoarei şi promit că la anul o să avem o ediţie şi mai reuşită. Mulţumesc în primul rând celor care au avut ideea acestui festival -consilierii locali PNL Adelina Tirziu şi Constantin Sandu-, idee pe care am îmbrăţişat-o şi susţinut-o din start, fără nicio rezervă”, a scris, astăzi, pe Facebook, Nicolae Robu.

În final, edilul șef îi încurajează pe timișorenii cărora le-a plăcut festivalul să dea like la postarea sa, iar celor cărora nu le-a plăcut le recomandă să posteze textul „Dislike. Nu-mi place nimic din ce face administraţia Robu!”.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*