Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu laudă tramvaiele reabilitate, pe Facebook: „Au avut mare succes”

„Armonia”, cele două tramvaie reabilitate au circulat, astăzi, din Piaţa Maria şi până la Catedrala Mitropolitană în cadrul manifestărilor organizate de municipalitate pentru a marca Ziua Transportului Public în Timişoara. Astfel, timişorenii au avut ocazia să se urce în ele şi să le admire.

În această seară, pe Facebook, Nicolae Robu a publicat un nou mesaj în care laudă tramvaiele reabilitate cu peste un milion de euro. „Noile tramvaie/tramvaiele reabilitate au avut, cum era de aşteptat, mare succes! Astăzi, de ziua transportului în comun, am prezentat presei şi cetăţenilor cele două tramvaiele reabilitate, care, aşa cum am mai spus, sunt, de fapt, tramvaie noi, mai puţin platforma, care a rămas cea veche, recondiţionată. Ideea reabilitării s-a dovedit a fi o afacere excelentă pentru Timişoara. La preţul de doar 485 mii euro, avem tramvaie în care roţile, osiile, suspensiile, sistemul de acţionmare / tracţiune, caroseria sunt toate noi”, spune edilul şef.

Apoi, primarul Robu anunţă că dotările celor două tramvaie sunt ultramoderne: sistemul de climatizare, sistemul de încălzire la nivel de scaun, sistemul de supraveghere video cuprinzând nu mai puţin de nouă camere, sistemul audio-video de informare a călătorilor, reţeaua Internet Wi-Fi.

„Aspectul exterior este şi el super, iar despre cel interior ce să mai vorbim… e super-super”, conchide primarul Robu pe reţeaua de socializare.

Foto: Constantin Duma

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*