Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, luat, din nou, în vizor de consilierul local Bogdan Herzog. Cu ce îl atacă

Vizita desfășurată în America i-a adus critici primarului Nicolae Robu. Mai exact, după ce acesta a anunțat pe Facebook că joi a avut o întrevedere cu Gregg Harper, reprezentant al statului Mississippi, care a dorit să știe percepția românilor față de Rusia, Bogdan Herzog, nemulțumit de răspunsul primarului a luat poziție.

„A fost interesat de percepția noastră asupra situației din Ucraina, de poziționarea cetățenilor României, în general, în raport cu marile puteri – și i-am explicat, bineînțeles, că românii sunt și au fost mereu așa, puternic proamericani și antirusi, antirusi nu în raport cu oamenii, ci cu statul rus, în diversele sale formule de existență de-a lungul istoriei, mereu pus pe expansiune, pe hrăpăreală. I-am mai explicat d-lui Congressman că România, în ciuda unor puncte slabe pe care încă le mai are, este, totuși, țara cea mai așezată din regiune, o țară solid angrenată lumii democratice, partener fiabil al SUA. Am făcut comparații cu vecinii noștri imediați – Bulgaria, Serbia, Ungaria, Ucraina, dar și din linia a doua, de exemplu: Grecia”, spunea Robu.

În replica, Bogdan Herzog, a scris, tot pe Facebook că „în literatura rusă Idiotul era un personaj pozitiv, idealist… dar Robu nu e Prințul Mîșkin <>”.

E menționat este faptul că, consilierul local este și colaborator la Vocea Rusiei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*