Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, mesaj pe Facebook pentru galeria fostei Poli: „Îi invit pe membrii Druckeria să se alăture noii construcții”

Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, este foarte bucuros că echipa de fotbal ACS Poli revine în Liga I, și tocmai de aceea, astăzi, a postat cel de-al doilea mesaj pe Facebook pe această temă.

Edilul șef spune că a fost rugat de iubitori ai echipei de fotbal să renunțe la orgoliu și să facă primul pas spre împăcare cu galeria fostei Poli, care este, din 2012, lipită de echipa ASU Poli, care este favorită la promovarea în Liga 3.

„Dragii mei, cred că nu sunteți corect informați. E adevărat că eu sunt un tip orgolios –atenţie: orgolios, nu îngâmfat!-, dar orgoliul meu se manifestă în cu totul alt gen de situații decât cea cu pricina. N-are nicio legătură orgoliul meu cu ruptura produsă în 2012 şi perpetuată până astăzi! Atunci, în 2012, am făcut tot posibilul ca ruptura să nu se producă. De-atunci și până acum, am invitat în permanență, public, toți iubitorii de Poli -deci: inclusiv pe membrii Druckeria, a căror dragoste de Poli nu o pun la îndoială, cunoscând-o foarte bine și, ca atare, prețuind-o, cum le cunosc, le-am apreciat și le apreciez și știința de a face spectacol în tribune, marketing și chiar management fotbalistic- să se alăture noii construcții. Inclusiv astăzi, imediat după promovare, am făcut acest lucru!”, a scris Nicolae Robu pe rețeaua de socializare.

În final, primarul Timișoarei mai anunță că „aşadar, spun din nou, tuturor iubitorilor de Poli: împreună vom fi din nou ce-am fost și mai mult decât atât ! Hai Poli!”.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*