Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, mesaj pentru bicicliştii din Timişoara: „Nu se trasează niciunde în lume piste în zonele istorice. Aveţi piste alternative şi vă mai fac”

nicolae robu bicicleta

Sute de biciclişti nemulţumiţi că Primăria Timişoara le-a interzis să se mai plimbe pe două roţi prin centrul istoric al oraşului au protestat, în urmă cu două zile. Astfel, manifestanţii de toate vârstele s-au plimbat pe lângă bicicletă în semn de protest prin centrul Timişoarei.

Pe de altă parte, înainte de protest, Nicolae Robu i-a împărţit pe bicicliştii din oraş în două categorii, pe Facebook: biciclişti răi şi biciclişti buni şi i-a descris în câteva cuvinte pe fiecare.

Ieri, edilul-şef a postat un nou mesaj pe Facebook cu titlul „Până unde se poate ajunge cu ridicolul”. „Bicicliştii răi”, adică: cei puţini, pentru că cei mulţi sunt buni!- şi suporterii lor -puţini şi ei – au încercat să profite de prezenţa la Timişoara, în aceste zile, a fostului primar al Munchen-ului, considerat model la scară europeană pentru promovarea bicicletei, prezentându-l ca şi cum ar fi acţionat total opus în comparaţie cu mine. Iată, însă, ce le-a declarat el, ca răspuns la întrebarea dacă în Munchen se circulă cu bicicletele în zona centrală: Parţial da, se circulă cu bicicletele în zona centrală, dar nu în zona pietonală. Păi la noi nu-i exact la fel?! „Nu în zona pietonală!”, a scris Nicolae Robu pe reţeaua de socializare.

Totodată, primarul Timişoarei a ţinut să le reamintească bicicliştilor într-un comentariu pe Facebook că „nu se trasează niciunde în lume piste în zonele istorice, în România nici măcar nu permite legea aşa ceva! Aveţi piste alternative şi vă mai fac!”

1 Commentariu pe Primarul Nicolae Robu, mesaj pentru bicicliştii din Timişoara: „Nu se trasează niciunde în lume piste în zonele istorice. Aveţi piste alternative şi vă mai fac”

  1. Uite ca am citit un mesaj prea captivant scris intr-un mod dificil de gasit in internetul romanesc. Acum, dupa ce am gasit acest articol, doresc sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu pierde sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*