Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, mesaj pentru timișorenii care „în vasta lor cultură” spun că Piața Libertății seamănă cu Piața Roșie

piata libertatii

Timișorenii nemulțumiți de faptul că aproape toți copacii din Piața Libertății au fost tăiați, au început să facă glume pe seama modului în care aceasta arată după reabilitare. Astfel, Piața Libertății a fost denumită „Piața Roșie” sau „pista de aterizare pentru OZN-uri”. Mai mult, în urmă cu câteva zile a fost realizat și un filmuleț amuzant în care apare o navă spațială care zboară deasupra pieței, iar la final un extraterestru își face un selfie cu piața.

Pe de altă parte, primarul Nicolae Robu nu ține cont de criticile timișorenilor, ba mai mult, le și transmite un mesaj. „Nu iau în calcul schimbarea denumirii Pieței Libertății în Piața Roșie. Cei care au denumit-o aşa habar nu au cum arată Piaţa Roşie. Piaţa Roşie e cu pavaj negru, dacă n-au ştiut în vasta lor cultură. Are vreo trei clădiri roşiatice, cum este Primăria Veche, dar pe jos pavajul este gri. Aşa că nu are nicio legătură Piaţa Libertăţii cu Piaţa Roşie. Absolut nicio legătură şi nici nu au nimerit-o”, a precizat Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*