Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu mulțumit, în general, de controalele Curții de Conturi! De ce spune că un auditor s-a purtat mai rău ca un milițian

Nicolae Robu

Noi declarații ale primarului Nicolae Robu pe tema controalelor făcute de Curtea de Conturi la Primăria Timișoara. În general, edilul se declară mulțumit de modalitățile în care auditorii au acționat, dar are totuși unele nemulțumiri: una dintre auditoare s-a comportat ma rău ca un milițian.

După ce premierul Victor Ponta a declarat că persoanele angajate la Curtea de Conturi se comportă ca niște miliției, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și-a exprimat propriile opinii cu privire la cum instituția a acționat la nivelul instituției pe care o conduce.

„În afară de o persoană, auditor de la Curtea de Conturi, ceilalți auditori cu care am intrat în contact nu s-au comportat deloc ca niște milițieni, ci ca niște specialiști. O persoană, însă, și am vorbit despre ea, doamna Ciulei, n-ar avea ce să caute într-o astfel de instituție. Dacă aș spune că s-a purtat ca un milițian, aș jigni milițianul. Dar numai această persoană s-a comportat așa…”, a explicat Robu.

Cu toate acestea edilul admite că la Timișoara n-au fost, niciodată, blocate proiecte din cauza controalelor Curții de Conturi.

„Nu pot să mă plâng că la Timișoara au fost blocate investiții din cauza controalelor Curții de Conturi. Nu am ce să reproșez misiunilor de control de care am avut parte”, a mai adăugat primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*