Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, nemulțumit că parlamentarii vor să închidă supermarket-urile în weekend: „Oameni buni, opriți-vă!”

Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, este plecat în Maroc de câteva zile, astfel că doar astăzi a aflat că o mână de parlamentari vor să închidă supermarket-urile sâmbăta după-amiaza și duminica toată ziua și să le interzică existența pe raza orașelor și în afara lor la distanțe de până la cinci kilometri. Revoltat că acești parlamentari liberali au o astfel de inițiativă, edilul șef a scris un mesaj pe Facebook, în care și-a arătat nemulțumirea și pe care l-a intitulat „Lăsați supermarket-urile în pace!”.

„Motivația acestui demers se spune că ar fi grija față de producătorii agro-alimentari autohtoni, ba mai mult și grija față de cumpărători, care, în inconștiența lor, dacă au supermarketuri la îndemână, își irosesc și-așa prea puținul timp liber prin ele, în loc să facă altceva! Oameni buni, opriți-vă! Cum vă permiteți voi să stabiliți în locul meu de unde și când să-mi fac cumpărăturile?! Mă împiedică cineva acum, să refuz oferta supermarketurilor și să cumpăr de la buticul din cartier sau din piață -chipurile de la producătorii agro-alimentari autohtoni!-? Ba chiar fac asta, de câte ori consider că este mai convenabil pentru mine așa”, a scris Nicolae Robu pe rețeaua de socializare.

În final, primarul Timișoarei a conchis că producătorii agro-alimentari autohtoni trebuie protejați, însă nu prin înlăturarea concurenților lor, ci prin construirea de piețe agro-alimentare „moderne, civilizate, atractive și pentru ei și pentru cumpărători, plasate la îndemâna acestora și cu suficiente locuri, respectiv prin spulberarea celebrelor mafii jegmănitoare. Asta am făcut eu la Timișoara -vezi Piața Iosefin și, în curând, Piața Badea Cârțan- și voi continua să fac în toate cartierele”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*