Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, NEMULȚUMIT de festivalul organizat de Profi în centrul orașului. Pentru ce spune că nu a dat autorizație

Timișorenii sunt așteptați, în acest sfârșit de săptămână, la un festival inedit organizat de Profi, care sărbătorește în capitala Banatului deschiderea magazinului cu numărul 300. Corina și Delia au urcat, în această seară, pe scena amplasată în Piața Operei, iar în următoarele două zile vor concerta pentru timișoreni Loredana și Horia Brenciu.

Pe de altă parte, primarul Timișoarei nu este mulțumit de modul în care au organizat reprezentanții Profi festivalul în centrul orașului și spune că nu a dat autorizație pentru toate corturile din Piața Operei și a solicitat Poliției Locale Timișoara să ia măsuri.

„Nu am dat autorizare pentru aşa ceva. La ora aceasta sper să fie demolate. Am avut o discuţie cu cei de la Profi şi de la firma contractată pentru organizare. Am fost extrem de nemulţumit de ceea ce s-a întâmplat acolo. Noi le-am dat aprobare pentru scenă, să aibă acele foişoare, pe laterale, şi să desfăşoare activităţi cu copiii pe tot platoul. Dar nu să construiască aşa ceva! Nu am dat aprobare să se gătească mâncare în zonă! Am dat aprobare pentru spectacolele pe care vor să le ofere timişorenilor şi pentru activităţile cu copiii”, a declarat, astăzi, primarul Nicolae Robu.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*