Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, nervos pe PSD Timiş: „Ruşine”. Ce spune despre posibilitatea intrării Timişoarei în FALIMENT

Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a răbufnit, astăzi, pe Facebook, după ce vineri preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a făcut o serie de afirmaţii grave, printre care şi aceea că Timişoara ar putea intra în faliment, dacă va pierde finanţarea europeană pentru proiectele pe care le implementează municipalitatea, în cazul în care nu le termină la timp.

‘”Ruşine PSD! De ceva vreme încoace, PSD Timiş a devenit extrem de agitat. În fond, e de înţeles. Vin alegerile şi timişorenii vor, de la fiecare partid şi fiecare candidat, realizări, realizări concrete, nu vorbe goale! Iar la capitolul realizări, la PSD e dezastru: nimic, nimic, nimic! Şi-atunci, ce-au scornit psd-iştii: o campanie de intoxicare a populaţiei, făcută cu bani mulţi, foarte mulţi chiar, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional”, a scris revoltat Nicolae Robu pe Facebook, astăzi.

Edilul şef le bate obrazul pesediştilor pentru faptul că, de câteva luni, tot lansează zvonuri că proiectul „Centrul istoric” nu va fi terminat la timp şi că se vor pierde fondurile europene. „În realitate, proiectul este în grafic -termenul fiind sfârşitul anului 2015!- şi va fi finalizat la timp, aşa cum s-a întâmplat şi cu „Michelangelo”. Ce-o să spună PSD la sfârşit? Nimic, ca şi la „Michelangelo”!”, a mai scris Nicolae Robu pe reţeaua de socializare.

Primarul Timişoarei este mai ales indignat de faptul că reprezentanţii PSD Timiş spun că oraşul de pe Bega ar putea intra în faliment dacă va pierde toate fondurile europene. „Asta întrece toate limitele neruşinării! În loc ca Timişoara să fie lăudată că stă excelent la absorbţia de fonduri europene, ocupând, dacă nu primul loc pe ţară, atunci în mod sigur unul prin preajmă, implementând, din 2012 încoace -deci: cu Robu ca Primar!-, cu succes, 35 de proiecte -unele, nu mai puţin de 13, finalizate, deja, cu succes, altele în faze foarte avansate-, Timişoara e prezentată de maşina de propagandă psd-istă, în frunte cu Antena 3, ca fiind pe marginea prăpastiei! Puteţi, dv., stimaţi timişoreni, ierta asta PSD-ului?! Asta, alături de toate celelalte mârşăvii?!”, spune revoltat Nicolae Robu.

În final, edilul şef le reaminteşte timişorenilor că Guvernul Ponta a dat „zero lei” pentru proiecte precum Centura Sud, Centura Vest, stadion, Sala Polivalentă, bazin de înot olimpic, racordul la autostradă dela bifurcaţia Sânandrei – Arad, Institutul Oncologic, Operă, Sinagoga de pe Mărăşeşti şi cinci milioane de lei pentru contrucţia noului corp al Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*