Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu nu este de acord cu intenția Guvernului de a le da weekend prelungit studenților

Atac dur al primarului Nicolae Robu la adresa premierului Victor Ponta și a instituției pe care acesta o conduce. După ce a aflat de intenția Guvernului de a le da weekend prelungit studenților pentru a putea merge acasa ca să nu mai facă cozi la secțiile de vot pentru a vota pe listele suplimentare, Robu a văzut negru în fața ochilor și spune că această decizie denotă disperarea lui Victor Ponta de a nu pierde alegerile prezidențiale.

“Intenţia Guvernului de a-i trimite pe studenţi acasă începând de joi reprezintă o nouă sfidare la adresa societăţii româneşti, în mod special la adresa tineretului, la adresa studenţimii, care, după mulţi ani de apatie păguboasă, indusă de forţe oculte, tocmai a început să arate că ÎI PASĂ. În plus, ea denotă disperarea lui Victor Ponta şi a PSD că vor pierde alegerile prezidenţiale şi, odată cu ele, ca o consecinţă firească, întreaga putere. Este ruşinos şi, totodată, trist, ca la 25 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989, să asistăm la reeditarea uneia din măsurile luate atunci de Ceauşescu şi regimul lui”, a explicat liderul PNL Timiș, Nicolae Robu.

Mai mult decât atât, edilul Timișoarei spune că pe lângă faptul că această decizie ar putea periclita procesul educational, este o strategie care să îi facă pe studenți să nu se prezinte la vot.

“Ca profesor universitar, cu 4 mandate de Prorector și 2 de Rector la activ, din 1990 până în 2012, mereu aproape de studenți, îmi exprim speranţa, încrederea, că studenţii României vor fi consecvenţi în a demonstra că doresc să-şi spună cuvântul asupra viitorului ţării lor şi, implicit, al lor, ca indivizi și că vor respinge oferta otrăvită de zile libere, îmbietoare la drumeţii şi distracţii, optând să participe la vot, în număr cât mai mare, duminică, 16.11.2014, fie rămânând în centrele universitare în care studiază, fie acasă, alături de familiile lor, mobilizându-i şi pe cei apropiaţi să-şi exercite acest drept democratic fundamental”, a mai spus Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*