Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu nu mai vrea spitale şi sedii militare în centrul oraşului

Nicolae Robu

Nicolae Robu s-a gândit că centrul Timişoarei nu este locul potrivit pentru spitale sau sedii cu activităţi militare şi speră ca, în viitor, acestea să fie mutate în alte zone ale oraşului.

„Locul unor astfel de activităţi nu este într-o zonă care este predestinată să fie de loazir. Nu pot eu să mut Garnizoana, dar, într-o bună zi, având în vedere noul context, noua definire a armatei într-o ţară, probabil că şi nevoile pentru sediul activităţilor militare se vor schimba. Nu sunt eu cel care le defineşte, dar presupun că nevoile se vor schimba, iar pe cale de consecinţă, şi infrastructura va fi una în acord cu nevoile”, a afirmat edilul.

Acesta este de părere că şi Spitalul Militar ar trebui să fie mutat din centrul oraşului pentru că nu este necesar în acea zonă. Mai mult, primarul a afirmat că spitalul este destul de gol, lucru pe care cetăţenii îl pot observa dacă se uită câte lumini sunt aprinse aici, seara.

1 Commentariu pe Primarul Nicolae Robu nu mai vrea spitale şi sedii militare în centrul oraşului

  1. Dar primaria nu este tot in centru? De ce nu ar pune timbru pe cladirea primariei? La zilele nationale toata lumea merge la garnizoana sa se pozeze cu tancuri, sa vada militari , nu am vazut lume admirand steagurile primariei.Spitalul militar nu incurca cu nimic, decat un hotel cu lumini, mai bine un spital cu lumina stinsa pt ca sunt pacienti bolnavi care prefera lumina de veghe in locul neonului…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*