Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu nu renunță la ideea de metrou. A fost încurajat de un cetățean din Leipzig

Metrou

Nici criticile cârcotașilor și nici  înțepăturile premierului Victor Ponta nu l-au făcut pe primarul Nicolae Robu să facă un pas în sapate în ceea ce privește realizarea magistralei de metrou de la Timișoara. Mai mult, acesta este mai hotărât ca niciodată, după ce a primit o scrisoare de la un timișorean ce locuiește în Germania, la Leipzig.

Acesta îl încurajează pe edil în demersurile realizării magistralei de  metrou și spune că și primarul din Leipzig a dus adevărate războaie pentru realizarea acestui deziderat. Asta pentru că, orașul este de mărimea Timișoarei, iar cetățenii considerau inutil un asmenea obiectiv. Totuși, după ce l-au avut, l-au apreciat cu toții, îi transmite timișoreanul mutat în Germania primarului Nicolae Robu, într-un mesaj de încurajare.

Iată ce i-a scris timișoreanul primarului Nicolae Robu:

“Stimate domnule Robu,

Sunt un timisorean care va scriu din Leipzig unde sunt stabilit de 15 ani. Cu toate ca si aici avem casa noastra am pastrat si casa din Timisoara, asa ca urmarim cu interes toate realizarile care le faceti pentru Timisoara si timisoreni. Vreau sa va confirm ca ideea cu metroul este excelenta si sa nu o abandonati sub nici o forma. Leipzigul este un oras cam de marimea Timisoarei si de anul trecut s-a dat drumul la metrou. Si aici au fost multi care au criticat dar de cind s-a dat drumul nu mai zice nimeni nimic si toata lumea e foarte multumita.A si devenit deja o mindrie pentru oras. Nimeni nu si-ar mai putea inchipui orasul fara City Tunnel. Cu toate ca exista o autostrada de centura in jurul orasului exista si o sosea rapida cu 4 benzi care strabate orasul de la sud la nord, de pe care poti sa cobori in toate zonele orasului. Pe soseaua rapida viteza este 80 la ora si cu toate ca numarul de masini este imens aici, se circula foarte rapid de la sud la nord.Daca va uitati pe harta Leipzigului se vede totul foarte bine. Din cite vad aveti in plan deasupra metroului sa faceti asa ceva. Asa ca sa nu va faceti nici o grija ca ideile dumneavoastra sunt mai mult decit corecte si lumea o sa va tina minte ca unul din cei mai mari primari pe care i-a avut Timisoara. Pentru orice lamurire sau ajutor puteti cu placere sa ma contactati.

Va doresc in continuare putere de munca sa duceti la indeplinire tot ce v-ati propus.

Cu stima

Sorin Giura”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*