Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu nu vrea să răspundă pentru documentele pe care le semnează

Nicolae Robu

Primarul Timișoarei semnează, dar nu-și asumă responsabilitatea pentru legalitatea documentelor eliberate de Primărie! O dovedește o notă internă, semnată de Nicolae Robu, care circulă printre angajații instituției, care îi anunță pe aceștia că edilul nu-și asumă răspunderea pentru deciziile luate în diversele compartimente ale instituției de către angajați. Robu spune că semnătura lui de pe actele respective este acolo doar pentru a le oficializa, și că nu răspunde de legalitatea acestora.

O imagine cu nota internă semnată de primarul Timișoarei a devenit virală pe Facebook. Aceasta este datată la 15 iulie și precizează că: “ semnătura subsemnatului (n.r – Nicolae Robu) pe diverse documente are doar menirea de a le oficializa, nu și pe aceea de a substitui răspunderea persoanelor din aparatul de specialitate implicate, cu răspunderea Primarului și nici măcar pe aceea de a împărți respectiva răspundere, între persoanele din aparatul de specialitate implicate și Primar”.

nota interna

Pe tema validității acestei note interne s-ar putea dezbate mult, dar  legea specifică clar că semnătura este egală cu răspunderea.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*