Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, optimist că lucrările de reabilitare a centrului istoric al Timişoarei vor fi finalizate până la sfârşitul anului

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă că lucrările de reabilitare au avansat mult în centrul istoric al oraşului şi tocmai de aceea este optimist că proiectul pe fonduri europene va putea fi dus la bun sfârşit până la sfârşitul acestui an.

„Lucrările sunt foarte avansate şi tot ce a fost greu de făcut este deja făcut. Nu trebuie acum decât să primim de la furnizori piatra necesară. Mai este extrem, extrem de puţin de pavat pe Str. Lucian Blaga şi sunt promisiuni că astăzi va sosi un transport de piatră din Maramureş şi că în continuare vor veni şi alte transporturi pentru pavarea Str. Vasile Alecsandri, din care s-a pavat foarte puţin. Pe Str. Mercy nu s-a mai pavat nimic de mult din cauză că furnizorul de piatră din Italia, o piatră foarte frumoasă, deosebită, nu a mai livrat nimic în perioada de vară, invocând faptul că sunt concedii”, a afirmat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timişoarei, mai este puţin de lucru în centrul istoric al oraşului. Mai mult, cel târziu până la sfârşitul lunii octombrie Piaţa Unirii va fi finalizată. „Apreciez că în luna septembrie va putea fi finalizată Str. Lucian Blaga, avem deja finalizate Str. Praporgescu, Strada fără nume, Strada Carusso, toată zona din jurul locului cu descoperiri arheologice din Piaţa Sfântul Gheorghe este deja pavată, o mare parte din Strada Mercy este pavată, cam jumătate din strada cea mai lungă, Eugeniu de Savoya, este pavată şi străzile mai mici care sunt în zona Tribunalului şi Pieţei Ţarcului sunt pavate sau vor fi pavate”,  a anunţat primarul Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*