Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu pleacă la Washington! Edilul va cina cu Barak Obama

Primarul Nicolae Robu e în drum spre tărâmul american. În perioada 3-7 februarie, împreună cu senatorul Ben-Oni Ardelean, edilul-șef al Timișoarei se va afla în Statele Unite ale Americii, unde va participa la o serie de întâlniri cu autoritățile americane. Care este cireașa de pe tort? Ei bine, Robu se va bucura la un dineu în compania președintelui american Barak Obama.

Vizita primarului Nicolae Robu și a senatorului Ben-Oni Ardelean în Statele Unite vine în contextul unei întâlniri cu autoritățile americane în care se va discuta despre problema vizelor și de dreptul de liberă călătorie a românilor în Statele Unite. De asemenea, vor exista întâlniri cu agenții economici americani,cu reprezentani ai Pentagonului, dar și cu comunitatea românească de peste ocean.

Totul va fulmina cu o întâlnire cu președintele american Barak Obama, pe care cei doi au anunțat-o încă de la începutul lunii ianuarie. Robu nu a putut să nu-și exprime emoțiile pentru întâlnirea ce urmează să aibă loc, așa că, înainte de plecare, le-a lăsat un mesaj prietenilor de pe Facebook.

“SALUTĂRI DIN ISTANBUL, înaintea decolării spre Washington”, a scris primarul pe site-ul de socializare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*