Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu pregăteşte o „surpriză totală” în Piaţa Libertăţii. Ce idee i-a venit edilului şef în Sardinia FOTO

nicolae robu sardinia

50 de copaci şi o mulţime de bănci dă asigurări primarul Timişoarei, Nicolae Robu, că vor ajunge în Piaţa Libertăţii, în acest an, astfel că aceasta îşi va schimba înfăţişarea. Totodată, edilul şef a anunţat, astăzi, pe Facebook, din Sardinia, unde îşi petrece concediul, că pregăteşte o „surpriză totală” în Piaţa Libertăţii.

„Încă un loc minunat! Ziua de ieri, 09.08.2015, am petrecut-o în Liscia Ruja, pe plaja numită White Beach. Minunat loc şi acesta! Iar seara, am descins în Porto Cervo, de unde „am cules” o idee pentru… Piaţa Libertăţii. N-o spun, prefer să fie surpriză totală”, a scris Nicolae Robu pe reţeaua de socializare, unde a adăugat şi trei fotografii din locaţiile pe care le-a vizitat ieri.

Potrivit primarului Timişoarei, până la sfârşitul anului vor fi copaci şi băncuţe în Piaţa Libertăţii, dar nu în zona centrală, care va rămâne liberă pentru ca piaţa să poată găzdui evenimente.

„Dacă puneți o cupola (schela) din care să fim răcoriți de firicele de apă, nu mai avem ce să comentam”, i-a transmis un timişorean primarului Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*