Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu primește o nouă mașină de serviciu. Mercedes E Class, nu i se pare ceva ieșit din comun edilului

Nicolae Robu

În curând, primarul Nicolae Robu va circula cu o nouă mașină de serviciu. Este vorba despre un Mercedes E-Class, pe care Primăria o va primi de la Retim, societatea care a achiziționat autovehiculul cu 40.000 de euro.

Primarul Nicolae Robu spune că nu l-a deranjat să circule cu  Wolksvagen-ul Passt pe care l-a primit „moştenire” de la fostul primar Gheorghe Ciuhandu, chiar și după ce acesta a fost grav avariat într-un accident petrecut în primăvara anului 2014 și că nu l-ar fi deranjat să facă acest lucru și pe viitor. Deși n-a văzut încă mașina, edilul-șef al Timișoarei spune că nu e nimic ieșit din comun la un Mercedes E-Class și că oricum nu i se pare o problemă că va circula cu o mașină de serviciu scumpă, căci municipalitatea nu a mai achiziționat de mult timp o mașină.

„Nu am văzut maşina, am înţeles că a fost achiziţionată. Nu-i ceva ieşit din comun, este un Mercedes E Class, Primăria Timişoara a cumpărat o maşină după o mulţime de ani în care nu a făcut achiziţii de acest fel”, a spus Robu. În plus, edilul Timişoarei spune că sunt primari de oraşe mai mici care au ca maşini de serviciu adevărate vechicule de lux.

Mașina a fost achiziționată de Retim prin intermediul Consiliului Local care este și acționar al societății.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*