Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu recunoaşte: „Sunt de la sat, dar m-am urbanizat”. Unde vrea să intre cu buldozerele

robu piscina

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, este foc şi pară pe cetăţenii „nesimţiţi”, cu referire la cei care ridică construcţii fără autorizaţie. Edilul-şef ameninţă că cei care vor recurge la astfel de metode ilegale se pot trezi cu buldozerele pregătite să le distrugă.

Prima construcţie pe listă unde se va merge cu buldozerele pentru a fi demolată este una de pe strada Dragalina. „Sunt din ce în ce mai mulţi cetăţeni care etalează o nesimţire dusă dincolo de orice limite. Am văzut un balcon într-un bloc pe Calea Aradului pus, pur şi simplu, nu numai în sfidarea bunului gust, dar a celor mai elementare norme, ce să mai vorbim despre sfidarea legii. Am fost informat că încă continuă construcţia ilegală pe strada Dragalina, unde ni s-a sesizat că ce se întâmplă acolo este în afara legii. Am cerut să mi se pregătească buldozerele şi o să mergem la faţa locului să facem ordine. Acolo este domeniu public”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei a mai recunosct, astăzi, că este de la sat, dar că s-a urbanizat. „Unii nu s-au urbanizat, şi eu provin de la ţară. Sunt de la sat, dar m-am urbanizat când am venit aici. Unii simt nevoia, în continuare, să facă aici ca în propria curte”, a conchis Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*