Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu se ia de netimișoreni. De ce spune că unii sunt „un pericol public”

consiliul europei

Aproximativ o oră au discutat aleșii locali, ieri, în plen pe marginea proiectului de hotărâre care prevedea ca polițiștii locali să păzească, pe timp de noapte, și Sala Polivalentă a Universității Politehnica din Timișoara, care nu este încă finalizată.

Primarul Nicolae Robu a încercat să explice faptul că este necesar ca sala să fie păzită pentru că în Timișoara „ne confruntăm cu un număr de indivizi care fac foarte mult rău interesului public și al cetățeanului. Tocmai de aceea, la obiectivele importante se impune o pază suplimentară în zonă pentru a descuraja acești răufăcători. Există acte de teribilism din partea unora prin oraș și trebuie să luăm măsurile necesare care să protejeze interesul public”.

Mai mult, edilul șef s-a legat de unii netimișoreni, despre care spune că sunt un pericol public. „Sunt în oraș un număr de cetățeni, unii timișoreni, alții veniți aici, netimișoreni, care sunt un pericol public. Vrem să descurajăm acești indivizi făcând vizibilă prezența polițiștilor locali în zonele sensibile. Sper să avem cât mai curând funcțional sistemul de supraveghere video, care înseamnă montarea a sute de camere video prin Timișoara, să-l extindem apoi, încât tot orașul să fie supravegheat împotriva acestor răufăcători”, a mai precizat Nicolae Robu.

În final, după lungi discuții, consilierii locali au modificat proiectul și au hotărât ca în zona în care se află Sala Polivalentă să fie creat un punct fix al Poliției Locale Timișoara, astfel că proiectul a fost adoptat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*