Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu se laudă cu 40 de realizări în cei trei ani de MANDAT. Ce spune că a făcut

nicolae robu

Astăzi se împlinesc trei ani de când Nicolae Robu este primar al Timișoarei. La cei trei ani de mandat, edilul șef a postat un nou mesaj pe Facebook, în care se laudă cu nu mai puțin de 40 de realizări.

Din punctul de vedere al primarului Timișoarei, cea mai mare realizare este proiectul de la intersecția Michelangelo, urmează apoi amenajarea Pieței Bălcescu, a B-dului Văcărescu între B-dul Regele Carol I și Canalul Bega, a străzii Ștefan cel Mare, dar și amenajarea sau modernizarea a cinci sensuri giratorii.

De asemenea, Nicolae Robu se laudă, printre altele, că a realizat peste 60 de kilometri de piste de biciclete noi, a creat peste 4.100 de locuri de parcare, a plantat peste 6.300 de arbori și peste un milion de flori și că a îndepărtat „Acvariul” din centrul orașului.

Mai mult, edilul șef spune că a recuperat în instanță „de la țigani, trei clădiri spitalicești”, dar și că a reabilitat două tramvaie, cu care timișorenii încă nu se pot plimba prin oraș, pentru că sunt tot în reparații. Nicolae Robu a trecut pe lista realizărilor și crearea unui nou club de fotbal al Timișoarei, „ACS Poli -cea mai Poli dintre toate Poli de după Revoluţie, 100% bănăţeană!”.

Vezi AICI toate realizările cu care se laudă primarul Timișoarei, Nicolae Robu!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*