Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu se laudă: „Cu bani din bugetul local am făcut majoritatea lucrărilor de modernizare din Timişoara”. Ce spune despre fondurile europene

Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a ţinut să precizeze, ieri, că cele mai multe lucrări de modernizare care s-au derulat în ultimii trei ani în capitala Banatului au fost realizate nu cu bani de la Uniunea Europeană, ci cu fonduri de la bugetul local.

Potrivit edilului-şef, 35 de proiecte din Timişoara au fost realizate pe proiecte europene, iar „restul modernizărilor care au avut loc în aceşti trei ani s-au făcut cu bani din bugetul local”.

Primarul Timişoarei a şi dat câteva exemple de mari proiecte realizate cu bani din bugetul local. Printre acestea se numără Clinica de Dermatologie de pe strada Daliei, unde a fost modernizată o clădire aflată în paragină.

„Am asfaltat kilometri întregi de carosabil şi am amenajat numeroase trotuare în oraş. Am lărgit străzi la patru benzi şi vom mai extinde, am realizat sensuri giratorii. Vom avea grijă să alocăm fonduri şi pentru reabilitarea clădirilor istorice”, a anunţat Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*