Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu se laudă cu trei victorii în lupta cu „clanurile acaparatoare”. Îți place sau nu îți place?

De când este primar Nicolae Robu, în proprietatea municipalității au reintrat trei clădiri, recuperate de la cetățenii de etnie romă. Vorbim de clădire ce găzduiește Clinica de Chirurgie a Spitalului de Copii și de alte două clădiri în care funcționează Clinica de Balneo-Fizio-Terapie. Acest lucru a fost posibil printr-o decizie judecătorească definitivă. Acum, edilul Timișoarei se laudă pe Facebook cu această realizare și le cere  cetățenilor să spună dacă le place modul în care municipalitatea a lucrat în sensul recuperării celor trei clădiri.

„Dacă apreciați această performanță, clicuiți Like. Dacă o considerați nesemnificativă, postați textul „APĂ DE PLOAIE”, a scris primarul pe Facebook.

Mai mult decât atât, edilul susține că principala sa prioritate a fost aceea de apărare a avuției publice și că nu va lăsa ca aceasta să cadă fraudulos în mâinile nimănui.

„Una dintre direcțiile mele de acțiune prioritare ca Primar a fost, încă de la începutul mandatului -si evident că va fi întotdeauna!- apărarea avuției publice de jefuitorii de toate culorile -de ten, politice etc.- despre care știam din auzite că sunt mereu pe fază pe lângă administrațiile publice, țintind să pună mâna pe clădiri, terenuri, execuție / prestare / livrare de diverse lucrări / servicii / produse. Și pot spune cu fruntea sus că AM REUȘIT, pe de o parte dând exemplul personal de corectitudine, iar pe de alta parte atenționând mereu personalul că, dacă cineva calcă strâmb, eu însumi îl dau pe mana DNA. În plus, am declanșat lupta fără menajamente de recuperare a proprietăților ajunse în mod suspect pe mâna a diverse clanuri”, a mai menționat Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*