Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu se laudă pe Facebook: „Pasajul Michelangelo a trecut cu brio şi proba de…apă”. Cum s-a circulat în timpul ploii torenţiale de aseară VIDEO

pasajul michelangelo

Traficul a fost blocat în zona pasajelor Popa Şapcă şi Jiul din cauza ploii torenţiale de aseară. Astfel, pentru că apa a ajuns să măsoare şi peste un metru în aceste pasaje, mai multe maşini au rămas blocat, plutind pe apă. Mai mult, subsolurile mai multor spitale, dar şi parcarea de la Iulius Mall Timişoara au fost inundate.

Printre obiectivele care, însă, nu au fost inundate din cauza ploii torenţiale se numără pasajul Michelangelo. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat, aseară, un mesaj pe Facebook prin care anunţa cetăţenii că „pasajul Michelangelo a trecut cu brio şi proba de…apă de astăzi – una din cele mai mari ruperi de nori care au avut loc vreodată în Timişoara”.

Edilul-şef a anunţat că, în curând, vor începe lucrările la subpasajele Jiul şi Popa Şapcă. „Cu tot deranjul pe care va trebui să-l suportăm circa un an! Merită! Aşa cum a meritat şi în cazul Michelangelo! Eu sunt dispus să suport un nou val de cârcoteli, aşa cum am suportat şi pt. Michelangelo! Chiar dacă asta se va întâmpla într-o perioadă pre-electorală! De dragul Timişoarei şi din respect pentru timişoreni! Orice om cu mintea limpede vede acum cât de frumoasă şi cât de funcţională este, post-lucrări, întreaga zonă Michelangelo! Nicio problemă cu apa nu a fost acolo niciodată de la darea sa în funcţiune, nici măcar astăzi, când Timişoara a avut parte de una din cele mai mari ruperi de nori! Asta, spre tristeţea cârcotaşilor”, a scris Nicolae Robu pe reţeaua de socializare.

popa sapca

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*