Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu și senatorul Ben-Oni Ardelean se vor întâlni cu președintele american Barak Obama

Începutul lunii februarie vine cu o întâlnire de anvergură atât pentru primarul Nicolae Robu, cât și pentru senatorul Ben-Oni Ardelean. Cei doi vor pleca în SUA, unde, printre altele, vor lua parte la un dineu cu președintele american Barak Obama.

Întâlnirea cu liderul american va avea loc în contextul unei întâlniri cu autoritățile americane în care se va discuta despre problema vizelor și de dreptul de liberă călătorie a românilor în Statele Unite. De asemenea, vor exista întâlniri cu agenții economici americani,cu reprezentani ai Pentagonului, dar și cu comunitatea românească de peste ocean.

Vizita va avea loc între 3-7 februarie, iar primarul Nicolae Robu spune că este onorat să-l poată cunoaște pe Barak Obama în carne și oase.

„Este o onoare pentru oricine să-l poată întâlni pe președintele Statelor Unite ale Americii și nu pot să nu am o emoție care decurge din această onoare”.

1 Commentariu pe Primarul Nicolae Robu și senatorul Ben-Oni Ardelean se vor întâlni cu președintele american Barak Obama

  1. Supertare… Noroc cu Ben si cu Robu ca mai scoatem si noi capul in lume

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*