Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu spune că nu există nicio șansă ca subpasajul Michelangelo să se umple de apă. Pe ce se bazează

Michelangelo

Nicolae Robu a anunțat, ieri, că cel târziu la finalul acestei luni, șoferii vor putea circula prin subpasajul Michelangelo. Asta pentru că lucrările sunt pe ultima sută de metri, iar trebuie realizată doar asfaltarea și marcarea.

“După cum se cunoaşte, şi în acest interval de timp a plouat câteva zile bune, din păcate, dar s-a lucrat atunci când condiţiile meteo au permis-o şi vom începe cât de curând ultimul set de operaţii tehnologice – asfaltarea şi marcarea, după care vom deschide circulaţia. Estimez că spre sfârşitul lunii vom putea face acest lucru, pentru că din nou se anunţă ploi şi aceste operaţii pot fi făcute pe uscat. Dacă plouă, zona aceasta care este cea mai joasă, va ajunge să aibă apă. Nu este o apă care stă acolo, se va vedea că avem un sistem foarte performant de evacuare a apei, numai că va fi o cantitate de apă care udă totul şi apoi e nevoie de timp pentru a se usca în profunzime totul”, a explicat, ieri, Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai ținut să precizeze că nu există niciun risc ca subpasajul Michelangelo să se umple de apă pentru că va fi montat un sistem foarte performant de evacuare a apei. „Sunt multe locuri în străinătate unde când plouă se închide accesul în subpasaj. La noi nu va fi cazul”, a conchis primarul Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*