Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, supărat nevoie mare pe compania Azur: NU VA JUCAȚI CU FOCUL!

Nicolae Robu

După ce ieri le-a dat un avertisment clar companiilor care poluează aerul din Timișoara, făcând referire directă la compania Azur, primarul Nicolae Robu atrage atenția din nou. Dezamăgit de atitudinea cu care reprezentanții  firmei de chimicale, vopsele și detergenți au receptat constatarea sa, edilul le spune clar: “Nu vă jucați cu focul!”.

Astfel, într-un nou mesaj postat pe Facebook, primarul le cere celor de la Azur să ia măsuri urgente pentru rezolvarea situației. De asemenea, edilul atrage atenția tuturor poluatorilor din oraș și face referire și la compania Continental, despre care spune că deși  ei au recunoscut problema și s-au angajat să o rezolve printr-o investiție de 7 milioane euro în aparatură specifică pt reducerea poluări, dacă se întâmplă să nu funcționeze, compania va trebui relocată.

„Atentionez compania Azur, dar in egala masura orice companie din Timisoara, sa ia in FOARTE serios avertismentul dat de mine ieri!

Am receptionat extrem de negativ respingerea de catre reprezentantii companiei Azur a constatarii mele ca polueaza -atentie: spun constatarii, nu acuzei!-, pt ca refuzul de a recunoaste existenta problemei denota implicit dezinteres in a-i cauta solutii.

Ieri am facut vorbire de poluarea cartierelor Calea Buziasului si Soarelui de catre compania Azur, dar in alte numeroase randuri am abordat in termeni la fel de intransigenti problema poluarii olfactive a cartierului „Calea Lipovei” de catre compania Continental. Atitudinea reprezentantilor Continental -spre cinstea lor- a fost una total diferita, ei au recunoscut problema si s-au angajat sa o rezolve printr-o investitie de 7 milioane euro in aparatura specifica pt reducerea poluarii.

Tin insa sa precizez si cu aceasta ocazie: oricat de mari ar fi investitiile facute, daca mirosul in cartierul Calea Lipovei va persista si in urma lor, compania Continental Cauciucuri, chiar fiind asa cum este: o companie extrem de serioasa si pe care o respectam asa cum se cuvine- va trebui sa se relocheze, pt ca pe noi, timisorenii, nu ne intereseaza cheltuielile facute de o companie sau alta, ci doar rezultatul din perspectiva noastra, in speta: CA AERUL TIMISOAREI SA FIE CURAT !”, a scris primarul Nicolae Robu pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*