Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu: „Timişoara devine o capitală a comerţului în această parte de Europă”. Când vor fi finalizate cele trei noi mall-uri

timisoara primavara

„Timişoara devine o capitală a comerţului în această parte de Europă” – acesta este punctul de vedere al primarului Nicolae Robu, care vede cu ochi buni construirea a încă trei noi mall-uri în capitala Banatului.

Potrivit edilului-şef, niciun oraş din această parte a continentului nu va fi ca Timişoara, peste un an. „Avem un mare mall, va fi gata NEPI (n.r. mall-ul de pe Calea Şagului) şi în această toamnă vom avea primele unităţi care vor şi intra în funcţiune. Va fi gata, probabil la anul, o parte din mall-ul din centru, începe în această toamnă investiţia OpenVille în extensie la Iulius Mall şi aşteptăm să înceapă şi investiţia Plaza”, a detaliat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timişoarei, în momentul în care capitala Banatului va avea patru mall-uri, va veni foarte multe lume aici, din toate colţurile ţării, dar şi din ţările învecinate. „Se va duce faima că aici ai unde să-ţi faci cumpărături de calitate, în condiţii convenabile, concurenţa va face ca şi preţurile să fie convenabile, dar vor fi o mulţime de locuri de petrecere a timpului liber în toate aceste unităţi. Apoi sunt mulţimea de locuri de muncă care se vor crea. Nu cred că e rău să fi vânzătoare într-un spaţiu climatizat, unde asculţi muzică toată ziua, unde relaţionezi cu oameni eleganţi, cu oameni civilizaţi, nu cred că e deloc rău”, a mai precizat edilul-şef.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*