Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu: „Timişoara nu poate fi campus mănăstiresc”. Ce le transmite proprietarilor de cluburi în care muzica e dată prea tare

club heaven

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a făcut, astăzi, mai multe precizări, referitoare la cluburile din oraş. Edilul şef a declarat că, din punctul său de vedere, în Timişoara este nevoie şi de distracţie, mai ales că se munceşte pe brânci.

„Timişoara nu poate fi campus mănăstiresc. Este un oraş mare, cu foarte mulţi tineri, cu oameni care au nevoie şi de distracţie, pentru că în Timişoara se munceşte, rata şomajului e 1 %. Proprietarii de cluburi trebuie să înţeleagă că oferta lor de distracţie nu poate fi acceptată în orice termeni. Eu le cer să nu se expună la amenzi şi, mai mult de atât, la închiderea, la suspendarea activităţii lor, şi să respecte legea. Trebuie să înţeleagă că, atâta vreme cât nu au instalaţii de izolare fonică corespunzătoare, câtă vreme funcţionează în aer liber, numărul de decibeli nu poate fi atâta cât îşi doresc ei sau cât le place unora dintre clienţi. Cred că se pot simţi bine şi la un volum mai mic al muzicii”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

Vă reamintim că, în ultima perioadă, mai multe cluburi din oraş au fost amendate pentru că au dat muzica prea tare. Totul după ce mai mulţi timişoreni s-au plâns că nu pot dormi noapea din cauza zgomotului din cluburi.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*