Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, un nou sondaj pe Facebook. Cum vrea să modernizeze „în forţă” Timişoara

Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a lansat, ieri, pe Facebook cel de-al 65-lea sondaj la care cetăţenii sunt rugaţi să răspundă. De data aceasta, edilul şef vrea să ştie dacă timişorenii sunt de acord să fie iniţiate o serie de proiecte importante pentru „continuarea modernizării în forţă a Timişoarei”.

Astfel, primarul Timişoarei anunţă că aceste mari proiecte care este posibil să o ia din loc în perioada următoare sunt: lărgirea la patru benzi a pasajelor pe sub calea ferată Popa Şapcă şi Jiul, respectiv a străzilor Popa Şapcă, B-dul Antenei şi str. Jiul; construirea inelului 4 de circulaţie auto de 12 kilometri, construirea unui nou pod peste Bega în zona Jiul, dar şi închiderea inelului 1 de circulaţie auto în jurul Centrului Istoric, prin construirea unui nou subpasaj prin Piaţa Victoriei cu valorificarea subpasajului pietonal actual şi realizarea unei parcări subterane de 700 de locuri de o parte şi de alta a Str. I.C. Brătianu.

„Dacă apreciați această abordare în forță, cu asumarea începerii în 2015 şi finalizării în 2016 -desigur: condiționat de trecerea cu succes în timp util prin licitații, clicuiţi Like. Dacă nu apreciaţi, postaţi textul „Nu apreciez, pentru că prea v-aţi respecta promisiunile electorale!”,a glumit, în final, Nicolae Robu.

Timişorenii îşi pot spune părerea AICI!

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*