Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu vine cu noutăți despre Sala Polivalentă ce se construiește la Timișoara

Sala Polivalenta

Primarul Nicolae Robu este optimist în ceea ce privește Sala Polivalentă ce se construiește la Timișoara în apropierea Stadionului Dan Păltinișanu și spune că aceasta va fi gata în primăvara anului 2015. Mai mult decât atât, Campionatul European de Baschet Feminin din vara anului 2015 va fi găzduit chiar de noua sală, conform planului.

Deși lucrările au avansat cu greu căci firma care se ocupa de ele a intrat în insolvență, lucrurile au intrat pe făgașul normal, iar lucrările vor fi preluate de  firme “sănătoase”, anunță primarul Robu.

Menţinem primăvara lui 2015 ca termen de finalizare. Am motive să fiu optimist că va putea fi finalizată în aprilie 2015, pentru că, deşi firma care execută lucrarea a intrat în insolvenţă acum s-a ajuns la subcontractarea lucrării de această firmă către firme care sunt sănătoase”, a declatat Robu.

Sala Polivalentă de pe strada Podeanu este realizată de Primărie în parteneriat cu Universitatea Politehnica și va costa aproape 30 de milioane de lei. Până acum Primăria a investit aproximativ 10 milioane de lei. Totuși, până la finalizarea lucrării se vor mai aduce încă 5 milioane de lei, bani care vor fi folosiți pentru dotarea sălii cu utilități.

Până în prezent s-a lucrat în interiorul sălii care ar urma să aibă 3.000 de locuri și la acoperiș. De asemenea s-au ridicat și gradenele din care timișorenii își vor putea susține în viitor favoriții în evenimentele sportive și culturale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*