Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu vrea ca lucrările de reabilitare a centrului istoric să fie finalizate până la sfârșitul anului

Unirii

Bătaie de joc din partea firmei care realizează lucrările de reabilitare a centrului istoric al Timișoarei. Primarul Nicolae Robu a anunțat că o bună parte din pietrari nu sunt pe șantierul din zona Cetate pentru că au plecat la ei acasă ca să muncească fânul.

Primarul Timișoarei a ținut să precizeze, astăzi, că a avut o discuție cu constructorul cu privire la lucrările de reabilitare a centrului istoric. „Am discutat cu constructorul, am din nou promisiuni că se va lucra. Astăzi a plecat o mașină spre Alba Iulia, să vină cu piatră. Pe Eugeniu de Savoya se lucrează deja, s-a lucrat puțin pe Lucian Blaga și s-a lucrat cu 15 oameni în Piața Unirii. Însă, 15 muncitori nu sunt suficienți pentru ca lucrările să avanseze în ritmul pe care ni-l dorim. Miza cea mare este ca acest proiect să fie finalizat până la sfârșitul acestui an și facem tot ce ne stă în putință pentru a atinge acest obiectiv”, a explicat, astăzi, Nicolae Robu.

Edilul șef a mai precizat că în cazul în care lucrările nu vor fi finalizate la timp, Primăria Timișoara va da în judecată constructorul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*