Ultimele stiri

Primarul promite: Administrația Robu nu va modifica taxele și impozitele locale

După ce a fost întrebat în repetate rânduri de către cetățeni dacă la Timișoara taxele și impozitele vor crește, primarul Nicolae Robu a simțit nevoia să facă unele clarificări. Astfel, edilul promite că pe timpul administrației sale taxele și impozitele locale nu vor fi modificate. Desigur, cu o singură condiție. Dacă ele nu vor fi reglementate la nivel național.

„Vreau să o spun răspicat, eu sunt un liberal autentic și sunt un adept al fiscalutății reduse. Cat voi fi eu primar nu se va majora nici o taxă și nici un imopzit local printr-o decizie luată de noi. Dacă la nivel național se vor lua decizii în acest sens, doar atunci vom fi obligați să luam măsuri pentru a ne alinea cu legislația la zi”, explică edilul.

Deși spune că în momentul de față România se află în recesiune tehnică, primarul dă asigurări că dacă majorarea taxelor și a impozitelor locale va depinde de el, atunci timișorenii nu au de ce să-și facă griji, căci administrația Robu le va ține la același nivel.

„În pofida lucrurilor trâmbițate de PSD și Victor Ponta, conform datelor Comisiei Europene, România a fost în recesiune tehnică. Nu au fost două trimestre la rând de creștere economică, pentru a ieși din această stare. Avem motive să fim preocupați de ceea ce se va întâmpla pe viitor. Dar administrația Robu nu va modifica taxele și impozitele locale”, a mai adăugat primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*