Ultimele stiri

Primarul Robu amenință firma Swarco cu acționarea în instanță pentru boicotarea proiectului de management al traficului

Nicolae Robu

Implementarea noul sistem de management a traficului din Timișoara pe bani europeni, pare a fi tot mai departe de realizare. Primarul Nicolae Robu a declarat astăzi că firma Swarco a depus o nouă contestație și proiectul este în pericol de a perde banii, dacă lucrările nu se încadrează în termenul limită.

„Din nou aceeaşi firmă Swarco a depus contestaţie. Am cerut să se facă acum un defăşurător al tuturor contestaţiilor care au fost depuse de-a lungul acestei perioade, de mai bine de un an, de când încercăm să contractăm un executant pentru proiect, ca să valorificăm finanţarea europeană. Deocamdată banii nu se pierd, dar e un timp limită până la care noi putem să asumăm că ne încadrăm în termenul final cu implementarea proiectului”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul susține că se gândește să acționeze în instanță firma care încearcă să boicoteze proiectul de 8,5 milioane de euro din bani europeni.

 

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Nicolae Robu le poate veni de „hac” firmelor care contestă fără motiv licitații publice. Vezi decizia Guvernului care l-ar putea ajuta pe edil | Timisoara Online

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*