Ultimele stiri

Primarul Robu anunţă pe Facebook: „Noua clădire a spitalului de copii se înalţă frumos”. Câte etaje au fost deja ridicate

corp nou spitalul de copii

Veşti bune aduse de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, pe Facebook. Edilul-şef a anunţat, aseară, că mai bine de jumătate din noul corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara a fost ridicat. La final, când clădirea va deveni funcţională şi va fi dotată cu echipamentele medicale necesare, spitalul de copii din capitala Banatului va deveni cel mai bun nu doar din vestul ţării, ci din România.

„Noua clădire a spitalului de copii se înalţă frumos! Demisolul, parterul şi etajele I-III -adică: 5 din cele 8 niveluri- ale noii clădiri a Spitalului de Copii din Timişoara sunt deja ridicate! Acum se lucrează la etajul IV. Am promis, facem! Dacă vă place ce se prefigurează pentru Spitalul de Copii din Timişoara, clicuiţi Like. Dacă nu vă place, postaţi textul „Dislike! De ce tocmai 8 niveluri?! Corect ar fi fost fie mai multe, fie mai puţine!”, a scris Nicolae Robu pe reţeaua de socializare.

Noul corp al Spitalului de Copii din Timişoara va găzdui Unitatea de Primiri Urgenţe, secţiile de radiologie, terapie intensivă, ortopedie, chirurgie, blocul operator, saloanele de prematuri, laboratoarele şi policlinica, precum şi alte funcţiuni.

corp nou spitalul de copii

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*