Ultimele stiri

Primarul Robu atac dur la adresa Enel: Este inacceptabil să stăm în locuințe fără curent ca în vremurile negre ale comunismului

enel

Penele de curent în care Enel a lăsat orașul în ultimele săptămâni l-au scos din sărite pe primarul Nicolae Robu. După ce a văzut străzile în beznă timp de mai multe zile și după ce cetățenii l-au informat că au existat pene de curent și în locuințe, edilul a răbufnit. Acesta amenință compania cu renunțarea la contract.

Contractul pe care Primăria îl are încheiat la momentul respectiv cu Enel stipulează că în cazul unor pene de curent situația va fi remediată în 24 de ore. Practic, compania își bate joc de clienți și îi poate lăsa în beznă toată noaptea.

„În repetate rânduri mi-am exprimat nemulțumirea față de serviciile ENEL. După ce am avut impresia că situația s-a îmbunătățit, constat că penele de curent sunt tot mai frecvente și mai mult decât atât în Freidorf oamenii au rămas și în locuințe fără curent. Este inadmisibil așa ceva. Un astfel de operator nu are ce căuta pe piața. Vreau să fie limpede și Enel să recepteze corect mesajul. Nu va mai ține cu poziția lor ultrarigidă cu un contract în care se scrie că penele vor fi înlăturate în 24 de ore. Pe noi nu ne încălzește că o pană va fi rezolvată după o zi. Este inacceptabil să stăm în locuințe fără curent ca în vremurile negre ale comunismului. Enel trebuie să înțeleagă că trebuie să-și respecte clienții”, a explicat indignat primarul Nicolae Robu.

Astfel, edilul amenință că dacă situația nu se va remedia în cel mai scurt timp, municipalitatea va renunța la serviciile Enel, mai ales că contractul prelungit anul trecut va expira în curând.

„Dacă nu se îmbunătățește situația, e timpul să renunțăm la serviciile Enel. Există o concurență pe piața și ne putem conferi și șanse de mai bine că mai rău nu se poate. Voi propune o discuție cu reprezentanții companiei de la București (…) Contractul expiră în curând”, a mai adăugat Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*