Ultimele stiri

Primarul Robu dă asigurări! Până la venirea iernii lucrările de pe strada C-tin Mareşal Prezan vor fi finalizate

santier

După ce lucrările de pe strada Mareșal Constantin Prezan au stagnat aproximativ 7 luni, iată că timișorenii ce locuiesc în zonă au motive de bucurie. Asta pentru că, firma care se ocupa de reabilitarea zonei a fost schimbată, iar lucrările au început să avanseze.  Acum, primarul Nicolae Robu dă asigurări că lucrările vor fi finalizate până la venirea iernii.

„Pe strada Constantin Mareşan Prezan lucrările decurg excepţional.  Firma munceşte foarte bine și vom reuşi să terminăm lucrările acolo înainte să vină iarna. (..) Aici s-a stagnat timp de 7 luni. Firma care lucrează acum a reuşit să ajungă până la strada Orion, o bună bucată din stradă e cu betonul turnat. (..) Aici era o întârziere care mă îngrijora”, a explicat primarul Nicolae Robu.

La început, lucrările au fost efectuate de o firmă din Arad care timp de șapte luni a reușit să facă doar 50 de metri din stradă. Acum, o nouă firmă lucrează pe fosta stradă Lidia, iar primarul dă asigurări că în cel mai scurt timp se va putea circula pe toată porțiunea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*