Ultimele stiri

Primarul Robu, încântat de ceea ce s-a întâmplat în Piața Operei. Ce mesaj le transmite tinerilor

Mitingul din Piața Victoriei l-a încântat pe primarul Nicolae Robu, care spune că este fericit că tinerii din orașul de pe Bega au demonstrat că le pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Astfel, într-o postare pe Facebook, edilul laudă organizarea evenimentului, care a fost una pașnică, și încurajează tinerii să conteze pe el ori de câte ori vor avea nevoie.

„Mitingul din Timișoara din această seara ă fost, pentru mine, O ÎNCANTARE! De ce? Pentru că am putut vedea că tinerii Timișoarei, la care eu țin atât de mult – majoritatea studenți! -, au demonstrat că nu „dorm”, ca le pasa ce se întâmplă în jurul lor, că sunt hotărâți ca EI – ei care POT!-  să fie cei ce decid asupra viitorului lor și NU pomanagiii și hoții! A fost o încântare și pentru că a reunit cel mai mare număr de participanți din întreaga țara! Si, desigur, si pentru ca s-a desfășurat într-o nota de civilizație impecabila, așa cum cei doi studenți – unul de la UVT, unul de la UPT – care s-au prezentat la mine pt. a-mi cere aprobarea mi-au promis că o să se întâmple! Mă bucur că ȘI DE ACEASTĂ DATĂ am avut încredere în tineri, fără a ezita! Contați pe mine, oricând! Mă veți avea mereu alături!”, a scris Robu pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*