Ultimele stiri

Primarul Robu se laudă pe Facebook: „Timișoara, cel mai bun oraș pentru investiții din România”. Ce glume face edilul șef pe rețeaua de socializare

Nicolae Robu

Deși este plecat în Maroc, primarul Nicolae Robu nu a uitat de Facebook, astfel că ieri a postat un mesaj în care îi anunță pe internauți că revista Forbes a declarat Timișoara cel mai bun oraș pentru investiții din România.

„După ce a obținut recent, la Londra, din partea European Business Assembly, titlul de „oraș destinație prioritară pentru investiții”, iată că Timișoara este apreciată și de celebra Revistă Economică Forbes, care o plasează pe primul loc în România din punct de vedere al propicității pentru afaceri. Valoarea exporturilor Timișoarei și ale restului județului Timiș s-a ridicat în perioada ianuarie-noiembrie 2014 la nu mai puțin de 4,53 miliarde euro, cu aproape 1 miliard de euro (!) mai mult ca în perioada similară a anului 2013, ceea ce, coroborat cu schimbările radicale în bine ale orașului și cu alți indicatori, justifică un alt titlu extrem de onorant obținut de orașul nostru: titlul de cel mai dinamic oraș din România, acordat de asemenea de revista Forbes”, a scris Nicolae Robu pe rețeaua de socializare.

În final, primarul Timișoarei le transmite prietenilor virtuali faptul că „dacă apreciați performanța Timișoarei, clicuiți Like. Dacă nu o apreciați, postați textul „Mare scofală, ce să zic! Performanță ar fi să dați drumul la Michelangelo!” :))

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*