Ultimele stiri

Primarul Robu vrea mobilizare pentru turul doi. Ce mesaj le transmite studenților și românilor din diaspora

După cele întâmplate în Timișoara și în diaspora în ziua alegerilor, primarul Nicolae Robu vrea mobilizare pentru turul doi. Astfel, acesta face un apel atât către studenții din orașul de pe Bega, cât și către românii din diaspora.

Robu spune că este inadmisibil ca studenții timișoreni au fost nevoiți să aștepte la cozi infernale pentru a vota și, în final, mare parte dintre ei să nu reușească să-și exercite acest drept. Edilul vede situația similară cu cea din diaspora, unde mii de români au fost privați de acest drept, după ce a au așteptat ore în șir la niște cozi infernale.

„Este inadmisibil ca studenții timișoreni să fie nevoiți să stea ore în șir la coadă pentru a-și putea exercita dreptul democratic la vot și este și mai inadmisibil ca un număr stat de mare dintre ei să nu poată vota! (…) Este la fel de inadmisibil ca romanii din diaspora să fie umiliți cum s-a întâmplat și furați de dreptul constituțional de a vota!”, a spus Robu în acest context

Astfel, Robu dorește mobilizare și le cere românilor să nu se lase bătuți și să iasă la vot în turul doi în număr cât mai mare.

„Să nu ne lăsăm! Să ne mobilizam și mai bine pentru turul 2, dragi timișoreni, dragi români de oriunde-ați fi, dragi studenți! Să fixăm direcția României NOI, cei pe picioarele noastre, cei capabili și dispuși să muncim cinstit, să n-o lăsăm pe mâna leneșilor și hoților!”, a conchis edilul

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*