Ultimele stiri

Primarul Robu vs presa locală: Chestionarul edilului nu prea are succes

Nicolae Robu

În weekend, primarul Nicolae Robu lansa pe Facebook un sondaj prin care dorea să afle percepția timișorenilor asupra mass-mediei locale. Astăzi edilul a afirmat că scopul chestionarului nu era acela de a discredita presa și televiziunile locale, ci acela de a-și face o părere personală.

„Eu nu cred că v-am jignit și nu am calificat niciodată presa prin cuvinte generalizatoare, dacă ar fi fost să dau eu replică la toate jignirile și nedreptățile de care am avut parte ar fi fost vai și amar. (…)Nu este un sondaj cu pretenții. Este un sondaj care îmi oferă o imagine vizavi de mine și de presă. Prin orice sondaj se măsoară percepții, nu realități”, le-a spus Robu jurnaliștilor prezenți la o conferință de presă.

Totuși, până în prezent, sondajul primarului n-a avut prea mare impact. Comparativ cu celelalte chestionare lansate până acum, la cel din weekend au răspuns foarte puțin prieteni de pe rețeaua de socializare.

„Mult mai puțin decât de obicei din cauza numărului mare de întrebări. Știam că există acest risc. Erau vreo 120 când m-am uitat prima dată, altă dată după 24 de ore erau cel puțin 500”, a spus primarul.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*